2022 Yılı Haberler

2021 Yılı Haberler

Sevgili Ögrencilerimiz 3-16 Ocak Final Sınavları Süresince Üniversite Kütüphanemiz 24 saat Açık Olacaktır.
Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü “Etkili CV Hazırlama ve Başarılı Mülakat Hazırlama için İpuçları” konulu bir seminer düzenlemiştir.
BOR ÇALIŞTAYI "BOR KAMPÜSTE" Canlı Yayın
GELECEK BOR KAMPÜSTE TASARLANIYOR
Fakültemiz öğretim üyeleri tarafından Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Boren Enstitüsü ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne proje koordinasyon toplantısı ve inceleme gezisi düzenlenmiştir
ÇEDAŞ, Ar-Ge projesi kapsamında Genel Müdürlük Kampüsü’ne kurulan 40 Kilovatlık Güneş Enerji Santraline (GES) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz teknik gezi düzenlenmiştir
ERKEK VOLEYBOL ÖĞRENCİ TURNUVALARINDA MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ - İİBF KARŞILAŞMASI 2-0 SONUÇLANDI
Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü tarafından “Güç Sistemlerinde Koruma ve Topraklama” isimli Seminer  düzenlenmektedir.
Mühendislik Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Araştırma Görevlisi Deniz Kartal tarafından Sivas Bilişim ve Teknolojiler Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde Elektrik Elektronik Mühendisliği tanıtımı yapılmıştır.
Dr. Öğretim Üyesi Yunis Torun tarafından Sivas Bilişim ve Teknolojiler Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Elektrik Elektronik Mühendisliği tanıtımı yapılmıştır.
Araştırma Görevlisi Ömer Faruk GÜRCAN tarafından Sivas Bilişim ve Teknolojiler Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde Endüstri Mühendisliği tanıtımı yapılmıştır.
Uluslararası Cumhuriyet Yapay Zeka Uygulamaları Konferansı 2021
Köprü Akademi Projesi Kapsamında Sivas Bilişim Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 ve 12.sınıf öğrencilerinin katılımı ile söyleşi programı düzenlendi.