Fakültemizce düzenlenen ‘’Sanayici Gözüyle Mühendislik Yaklaşımı’’ konulu konferans gerçekleştirildi.

Haber Tarihi :   03.11.2022

Üniversitemiz Yeni Eğitim Modeli 7+1 ve Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında 03.11.2022 Perşembe günü saat:14.00'da Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhanettin Konferans Salonundaki konferan’a Estaş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail TİMUÇİN konuşmacı olarak katıldı.  Dekanımız Prof Dr. Nevzat ASLAN konuşmalarında Üniversite-sanayi işbirliğine değinerek 7 +1 Eğitim sistemini önemi ifade etti. Daha sonra İsmail TİMUÇİN bey konuşmalarında “Sanayici gözüyle bir mühendisin sahip olması gereken kazanımlardan bahsetti.” Konuşmalarının ardından Dekanımız Prof. Dr. Nevzat Aslan günün anısına İsmail TİMUÇİN bey’e Plaket ve Teşekkür belgesi takdiminde bulundu. Karşılıklı soru cevap ile konferans tamamlandı.