Fakülte Salon Rezervasyonu


Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Mavi ve Kırmızı Salon Rezervasyon Sistemi

Salon Rezervasyon Sistemi 
https://muhendislikrandevu.cumhuriyet.edu.tr/

Fakültemizde bulunan Mavi ve Kırmızı Salonlarımızın Rezervasyon oluşturularak kullanılabilmesi için yeni bir yazılım oluşturuldu. Bu yazılıma fakültemiz web sayfasının “Bağlantılar” kısmında “Fakülte Salon Rezervasyonu” seçilerek ulaşılır.

Fakültemizde etkinlik düzenleyecek akademisyenlerimiz, başka bir etkinlik ile çakışmaması için salonlarımızın müsait olup olmadığını öğrenebilir, rezervasyon oluşturabilir veya oluşturulmuş rezervasyonları görebilir.

 

Rezervasyon oluşturmak için;

Programa TC Kimlik numarası ve ÖBS Parolası ile giriş yapılmaktadır.

Program giriş yapıldığında “En az bir tane salon seçin ve sorgulayın” açılır menüsünden “Mavi Salon” veya “Kırmızı Salonun” seçilerek “Sorgula” butonu ile aylık takvim görüntülenir.

Etkinlikler” den “Ön Kayıt” butonu ile açılan sayfadan salonumuzu seçip “Sorgula” yaparak açılan sayfada gerekli bilgilerin girişi yapılıp “Gönder” butonu ile rezervasyon için talepte bulunulur.

Oluşturulan yeni kayıt ile yani rezervasyon talebi ile program yöneticisi bilgilendirilmiş olur. Yönetici  kendisine E-posta ile ulaşan bilgileri sisteme girerek “Onay Bekleyenler” kısmından onaylar. Eğer uygun bulunmaz ise gerekli açıklama gönderilerek Reddedilir.

 Salon Rezervasyon Sistemi 
https://muhendislikrandevu.cumhuriyet.edu.tr/

 

 

Yukarı