Haber Tarihi :   13.12.2021

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü tarafından “Güç Sistemlerinde Koruma ve Topraklama” isimli Seminer  düzenlenmektedir. Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü 4.sınıf öğrencileri için  çevrim içi olarak yapılacak  olan Eğitim Semineri; Elektrik Mühendisi Nejat Cahit GENCER tarafından verilecektir. İlki 9 Aralık 2021 tarihinde verilen eğitim semineri 16 ve 23 Aralık Tarihlerinde de devam edecek olup 3 haftalık bir süreci kapsayacaktır.

Elektrik Mühendisi N. Cahit GENCER, “Koruma ve İşletme Topraklaması Nedir? Dokunma Gerilimi ve Adım Gerilimleri ne Demektir? Elektrik Sistemlerinde Koruma Ekipmanlarının Seçimi Nasıl Olmalıdır? Alçak ve Yüksek Gerilim Şebekelerinde Koruma Topraklamasının Önemi” gibi konu başlıklarında katılımcılara bilgi verecektir.