Harita Mühendisliği Bölümümden PANEL (Aspilsan Enerji A.Ş. Genel Müdürü Ferhat ÖZSOY)

Haber Tarihi :   01.03.2022

ASPİLSAN Genel Müdürü Ferhat Özsoy Üniversitemizde Konferans Verdi

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümünün düzenlediği Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağlı ASPİLSAN şirketinin Genel Müdürü Ferhat Özsoy’un konuşmacı olarak katıldığı konferans düzenlendi.

Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda düzenlenen konferansa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat ASLAN, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.

ASPİLSAN’ın gelecekteki misyon ve vizyonu anlatan Özsoy, baarya ve pil teknolojilerinin gelecekteki rolü, yapılan AR-GE çalışmaları, merkezin temel faaliyetleri ve Üniversitemizle yapılacak olan muhtemel iş birliği konularında katılımcılara bilgiler verdi.

SCÜ ile Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağlı ASPİLSAN şirketi arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında fakültemizin öğrencilerine ASPİLSAN şirketinde staj yapma imkanı sağlanmış oldu.

Konferansın ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Özsoy’a teşekkür belgesi verdi.