Haber Tarihi :   28.12.2021

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü “Etkili CV Hazırlama ve Başarılı Mülakat Hazırlama için İpuçları” konulu bir seminer düzenlemiştir.  CK Enerjinin “CK Kampüs” projesi kapsamında gerçekleştirilen seminer, İşe Alım ve Yetenek Uzmanı Duygu Yorulmaz tarafından gerçekleştirilmiştir. CK Enerji, TEDAŞ tarafından 21 farklı bölgeye ayrılarak özelleştirilen Türkiye elektrik dağıtım altyapısından 3 bölge ve 7 şehirde hizmet vermektedir. Sivas bölgesinde faaliyet gösteren Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. yani kısa adı ile ÇEDAŞ’da aynı şekilde CK enerjiye bağlı olarak dağıtım ve satış sektöründe hizmet vermektedir. Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin önemli bir kısmı mezuniyet sonrası dağıtım şirketlerinde işe başladıklarından dolayı böyle bir seminer öğrencilerimiz için oldukça faydalı ve verimli geçmiştir. Değerli katkıları için Duygu Yorulmaz Hanımefendiye teşekkür ederiz.