Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Fakültemiz Öğretim Üyeleri Nuri Demirağ Sanayi Bölgesinde Faaliyet Gösteren GÖKRAİL LTD. A.Ş’ye Ziyarette Bulundu.

Haber Tarihi :   16.11.2022

Üniversite-Sanayi İşbirliği güçlendirmek ve geliştirmek üzere karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Fakültemiz Öğretim üyeleri Nuri Demirağ Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren GÖKRAİL A.Ş yönetim kurulu başkanı Nurettin Yıldırım’a ziyarette bulundu. Dekanımız Prof. Dr. Nevzat ASLAN görüşme esnasında bulunduğu açıklamasında “Sanayi- Üniversite işbirliğinin öneminden ve gelişmesinde bahsederek, 7+1 eğitim- öğretim modeli ile nitelikli mühendisler ile sanayi ihtiyacının karşılanabileceğinden bahsetti”.  Daha sonra Gökrail yönetim kurulu başkanı Nurettin Yıldırım ise “7+1 eğitim-öğretim modelinin yararlı olacağını hatta bu modelin 6+2 olarak uygulanmasının daha da faydalı olacağının böylelikle teorik bilgi ile donatılan öğrencilerin pratik bilgiyi de sanayide pekiştirmiş olacağını ifade etti”.