Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile Uygulamalı Girişimcilik eğitimi kapsamında çeşitli tesislere teknik gezi düzenlendi.

Başlama Tarihi :   08.04.2015 Bitiş Tarihi :   31.07.2015

 

Cumhuriyet Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri Uygulamalı Girişimcilik eğitimi kapsamında Öğr.Gör. Fuat ÇAMLIBEL eşliğinde Sivas Organize Sanayi Bölgesindeki çeşitli tesislere teknik gezi düzenlendi. İlk olarak Tuğba Süt işletmesi ziyaret edilerek Yoğurt yapım süreci, Başakzade Bulgur İşletmesi, Akınay Şekerleme ve Kuruyemiş tesisi, Zara Bal tesisleri ile Güler Sucukları Et Mamülleri tesisleri gezilerek öğrenciler uygulamaları yerinde görme fırsatını yakaladılar.

 

 

 

 

 

 

 

Yukarı