COVİD-19 salgınının eğitim öğretime getirdiği sıkıntıları giderebilmek amacıyla uzaktan eğitimde çakışan dersleri alabilmeleri kararlaştırılmıştır

Başlama Tarihi :   16.03.2021 Bitiş Tarihi :   31.03.2021

COVİD-19 salgınının eğitim öğretime getirdiği sıkıntıları giderebilmek amacıyla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Senato kararına göre düzenlenen 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Uzaktan Eğitim İle Verilecek Derslere İlişkin Uygulama Usul Ve Esaslarının 10. Madde (1) bendine istinaden (Uzaktan eğitim ile verilmekte olan teorik derslerde devam zorunluluğu bulunmamaktadır.) 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ile sınırlı olmak üzere ders çakışmalarında öğrencilerin üst sınıflarda dahil olmak üzere maksimum 36 saate kadar uzaktan eğitimde çakışan dersleri alabilmeleri kararlaştırılmıştır.