SCÜ Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Yükseltilme ve Atanma Yönergesi

Başlama Tarihi :   18.11.2021 Bitiş Tarihi :   31.07.2022

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Genel Kurulu'nun 27.10.2021 tarihli toplantısında, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Akademik Personel Yükseltilme/Atanma Başvuru ve Değerlendirme Yönergesi'nin yürürlükten kaldırılarak yerine geçerli olmak üzere yeni hazırlanan "Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Yükseltilme ve Atanma Yönergesi"  aşağıdaki şekliyle kabul edilmiştir.

Üniversitemizce yapılacak tüm öğretim üyeliği kadrolarına başvurma ve yükseltilmeleri iş ve işlemlerinin yeni yönergede belirtilen hususların dikkate alınarak yapılması ve konunun tüm öğretim elemanlarımıza duyurulması.

Yeni şekliyle;

(WORD Dökümanı)   -   (PDF Dökümanı)