Fakültemiz öğretim üyeleri tarafından Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Boren Enstitüsü ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne proje koordinasyon toplantısı ve inceleme gezisi düzenlenmiştir

Haber Tarihi :   23.12.2021

15-17 Aralık 2021 tarihinde fakültemiz öğretim üyeleri tarafından Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, BOREN Enstitüsü ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne proje koordinasyon toplantısı ve inceleme gezisi düzenlenmiştir.

2022 yılında Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve BOREN Enstitüsü kurum ihtiyaçları doğrultusunda açılması planlanan projeler, staj olanakları görüşülmüş olup, yapılacak çalışmalarda lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileride yer alacaktır.

Açılan proje başlıklarına göre öğrenciler için burs ve destek imkanları önümüzdeki dönem duyurulacaktır.