1 . SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAZ ÖĞRETİMİ YÖNETMELİĞİ

2. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAZ ÖĞRETİMİ  ANA SAYFASI

3. YAZ ÖĞRETİMİ PROGRAMINDA FAKÜLTEMİZDE AÇILAN DERSLER (2019-2020) (02.07.2020 Güncellendi)

4. Yaz öğretimi programında Fakültemizde açılmayan bir dersin diğer bir Üniversiteye bağlı Fakülteden eşdeğer olarak alınabilmesi için ön koşul, diğer Üniversitedeki dersin toplam saat ve kredisinin, Sivas Cumhuriyet Üniversitesindeki derse eşit ya da fazla olmasıdır. Bu koşul sağlandığında istekli öğrencilerimiz, eşdeğer dersin karşıdaki Üniversite tarafından onaylanmış içeriği ile Yaz öğretimi kapsamında Fakültemizde açılmayan dersleri diğer üniversitelerden almak için kullanılacak başvuru dilekçesini  doldurarak, dersin Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ndeki sorumlu öğretim elemanı tarafından olumlu onayını almalı ve dilekçeyi, danışmanına da onaylatarak, Bölüm Sekreterliği'ne teslim etmelidir. Bu başvurular Bölümler tarafından Fakülte Dekanlığı'na iletilecek ve uygun bulunması durumunda, Yönetim Kurulu onayı verilecektir. Bu aşamadan sonra öğrenci diğer Üniversiteye Kurul kararı ile başvurabilir.

Yaz Öğretimi Kapsamında Fakültemizde Açılmayan Dersleri Diğer Üniversitelerden Almak İçin Kullanılacak Dilekçe

Yaz Okulu (Açılmayan dersler) Ücret İadesi Formu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı
Yaz Okulu Takvimi

06-08 Temmuz 2020

Ön Kayıt Tarihleri

09-10 Temmuz 2020

Kesin Kayıt Tarihleri

13 Temmuz 2020 Pazartesi

Ders Başlangıç Tarihi

29 Ağustos 2020 Cumartesi

Ders Bitiş Tarihi

31 Ağustos – 04 Eylül 2020

Final Sınav Tarihleri

07 Eylül 2020 Pazartesi

Final Sınav Sonuçlarının İlanı

2019-2020 eğitim-öğretim yılında yaz okulundan ders almak isteyen üniversitemiz öğrencileri 06-08 Temmuz 2020 tarihleri arasında ÖBS’inden almak istedikleri dersleri seçerek ön kayıt yapacaklardır.

Açılan derslere en az 40 öğrenci müracaat ettiği takdirde, öğrenciler 09-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında   Ziraat Bankası Bankamatiklerinden öğrenci numaraları ile tahakkuk eden ücreti yatırarak ÖBS’inden kayıtlarını kesinleştireceklerdir. Kesin kayıt yaptıran öğrenci daha sonra vazgeçmesi halinde yatırmış olduğu ücret iade edilmeyecektir.

Yaz Okulu Ücreti Yatırma :  Yaz Okulu ücretinizi (Örnek : 171,36 TL) Ziraat Bankası Bankamatiklerinden;

Ödeme İşlemleri -> Diğer Ödemeler -> Eğitim/Sınav Ödemeleri Üniversite Ödemeleri -> Cumhuriyet Üni Harç seçirek ve

Öğrenci Numaranızı girerek yatırabilirsiniz. Yaz Okulu ücretini yatırdığınızda (ilgili fakülte) 'de Kesin Kayıt işleminiz yapılmış olur.

Son Güncelleme : 07.10.2020