Fakültemizin Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğrencilerine TÜBİTAK Tarafından Birincilik Ödülü Verildi

Başlama Tarihi :   27.06.2014 Bitiş Tarihi :   31.07.2014

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri Hayrullah Çoşkun ve Mehmet Söyler’e TÜBİTAK tarafından Birincilik ödülü verildi.

Akademik Danışmanlığını Elektrik - Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yunus Torun'un ve ESTAŞ A.Ş Arge Mühendisi İsmail Öktem’inde Sanayi Danışmanlığını yapmış olduğu "MONTAJLI KAM MİLLERİNDE MONTAJ HATALARINI YAPAY GÖRME İLE ORTADAN KALDIRACAK SİSTEM TASARIMI" adlı yaptıkları çalışmayla öğrencilerimiz,  2241-B Sanayi Odaklı Bitirme Projesi  kapsamında TÜBİTAK'dan birincilik ödülü kazandı.

Öğrencilerimiz Süreç Geliştirme Kategorisinde 25.06.2014 tarihinde yapılan değerlendirme sonucuyla TUBITAK tarafından Birincilik Ödülü ile 10.000 TL’lik para ödülüne layık görüldüler.

Kaynak :