Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen "Yetenek Kapısı" portalı

Başlama Tarihi :   14.09.2022 Bitiş Tarihi :   01.10.2022

          Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerin Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen "Yetenek Kapısı" portalına (https://www.yetenekkapisi.org/) üye olmaları "İş/Staj İlanları, Etkinlikler, Kariyer Fuarları, Kariyer Danışmanlığı ve Diğer Duyurulara" kolaylıkla ulaşılabilmeleri için önem arz etmektedir.

            Bu kapsamda Üniversitemiz öğrencilerinin kariyer danışmanlarının, danışmanlıklarını yaptıkları öğrenciler ile iletişime geçerek onların "Yetenek Kapısı" portalına kayıt olmaları sağlamaları gerekmektedir. Yeni kayıt yaptıracak olan öğrenci listelerinin aşağıda Ek-1'de Excell dosyasında belirtilen formatta kariyer danışmanları tarafından oluşturularak, Dekanlıklar ve Müdürlükler tarafından 30.09.2022 Cuma gününe kadar Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezimize sunulması gerekmektedir.

            Bu kapsamda akademik birimlerin ve bölüm başkanlıklarının öğrencilerimizin kariyer gelişimlerine önemli fırsatlar sağlayacak olan "Yetenek Kapısı" portalına öğrencilerin üye olması için gerekli çalışmaları titizlikle yapmaları gerekmektedir.

              Kariyer danışmanları tarafından yeni kayıt yapılacak olan öğrenciler için EK-1 Formu

 

Yukarı