Yaz okulu ÜCRET YATIRMA ve KESİN KAYIT

Başlama Tarihi :   16.06.2016 Bitiş Tarihi :   09.07.2016

YAZ OKULU ÜCRET YATIRMA VE KESİN KAYIT HAKKINDA

Yaz okulu ders kayıtları için gelen öğrenciler bölüm sekreterliklerinden dersleri seçtikten sonra alacakları kayıt formunda belirtilen ücreti Ziraat Bankasının bankamatiğinden, öğrenci numaraları ile yatıracaklar. (Diğer üniversiteden gelen öğrencilerin öğrenci numaraları 10 haneden fazla ise, öğrenci numaralarının ilk 10 hanesi ile ücret yatıracaklar).

Yaz okulu ücreti bankamatikten yatırıldığında, yaz okulu kayıt sistemi kesin kayıtlarınızı gerçekleştirmiş olacaktır. Bu nedenle bölüm sekreterliklerine kesin kayıt için tekrar gelmeyeceksiniz.

Banka Hesap Numarası

Yaz okulu öğretim ücretlerinizi Ziraat Bankası Bankamatiklerinden Ödeme İşlemleri-Diğer Ödemeler- Eğitim/Sınav Ödemeleri- Üniversite Ödemeleri- Cumhuriyet Üni Harç seçilerek Öğrenci Numaranızı girerek yatırabilirsiniz.