ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜMÜZ ÖĞRENCİ ALIMINA BAŞLIYOR

Başlama Tarihi :   25.07.2022 Bitiş Tarihi :   30.09.2022

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜMÜZ ÖĞRENCİ ALIMINA BAŞLIYOR

Kadrosunda 1 Profesör, 1 Doçent, 3 Dr. Öğr. Üyesi ve 3 Araştırma Görevlisi bulunduran bölümümüz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ile öğrenci alımına başlıyor.

Verimliliğin arttırılması, kaynakların etkin şekilde kullanılması, gelir artışı sağlayacak yeni ürün ve iş modellerinin geliştirilmesi, dijitalleşme, Ar-Ge ve inovasyon en kritik konularda eğitim alacak olan Endüstri Mühendisliği öğrencilerimiz işletmelerin başarısını artırabilecek en güncel bilgi ve teknolojileri kullanma becerisine sahip olarak mezun olacaklardır.

Öğrencilerimiz, yeni sistem, model ve yöntem önerilerini ortaya koyarak, sanayi ve diğer sektörlerdeki sistemlerin incelenmesi, örgütlenmesi, yürütülmesi, denetlenmesi ve geliştirilmesini görev edinmektedir.  İnsan, makine, malzeme, bilgi, sermaye faktörlerinden oluşan mekanizmalarda oluşabilecek sorunları önceden görüp çözümü için alternatifler sunmak üzere eğitim alacaklardır.

Çalışma Alanları

Üretim Planlama, Lojistik, Kalite Yönetimi, Pazarlama ve Satış, Satın Alma, İnsan Kaynakları, Ürün ve Süreç Geliştirme, Finansal Planlama, Araştırma ve Geliştirme, Akademik Kariyer, Yenilikçilik (İnovasyon) Uygulamaları, Bilgi Yönetimi alanları Endüstri Mühendislerinin çalışabilecekleri alanlar arasında yer alır.

Yukarı