2019-2020 BAHAR DÖNEMİ ORTAK DERSLER FİNAL SINAVLARI HAKKINDA

Başlama Tarihi :   13.05.2020 Bitiş Tarihi :   12.06.2020

~ Güncelleme ~

2019-2020 bahar dönemi 5ı ortak dersler (Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi, Türk Dili, İngilizce, Temel Bilgi Teknolojileri) final sınav takvimi ve sınavlara giriş sistemi ilan edilmişti. Ancak yapılan görüşmeler sonucunda bu derslerin final sınavları üniversitemiz tarafından oluşturulan ve önlisans, lisans öğrencilerimizin kampüs sınavlarının yer aldığı online sınav modülüne geçirilmesi kararlaştırılmıştır. Dolayısıyla daha önce bu dersler için ilan ettiğimiz sınav tarihleri ve sınavlara giriş sistemi iptal olmuştur. 5ı ortak derslerin final sınavlarının yeni tarihleri Sivas Cumhuriyet Üniversitesi sitesinde ve Cuzem sayfasında ilan edilecektir. Öğrenciler sınavlara esinav.cumhuriyet.edu.tr adresinden gireceklerdir.

ÖNEMLİ NOT :

5ı ortak derslerin final sınavları farklı saatlerde başlatılacaktır. Örneğin İngilizce dersinin final sınavı aynı gün içerisinde bir öğrencide saat 09:00,başka bir öğrencide saat 10:00,yine başka bir öğrencide de saat 11:00 de gözükebilir. Öğrenciler onlıne sınav modülüne girip kendisine sınavın saat kaçta tanımlandığını görebileceklerdir.Sınav saatinde sınava katılmayan öğrenciler için sınavları tekrarlanmayacaktır.