Ara Sınavlar Hakkında

Başlama Tarihi :   14.04.2020 Bitiş Tarihi :   30.04.2020

Değerli öğrencilerimiz,

Üniversitemiz ara sınavları 13.04.2020 tarihinde başladı. Test formatında yapılan ara sınavlarda sizlerden, sorulara verdikleri cevapların sınav modülü tarafından kaydedilmediğine dair şikayetler aldık. Bu hususta aşağıdaki açıklamayı sizlere iletiyoruz.

1) Sınavınızı, size verilen süre bitmeden tamamlayınız ve verdiğiniz cevapları mutlaka KAYDET butonuna basarak, KESİNLEŞTİRİNİZ. Cevapların kaydedilme işlemi, sınav süresi bittikten sonra YAPILAMAMAKTADIR.

2) Sınavın HEMEN sonrasında, verdiğiniz cevapları gözden geçirmek istediğinizde cevapladığınız sorular YANITLANMAMIŞ olarak ekranda beliriyorsa, bu durum CEVAPLARINIZIN AKTARIM İŞLEMİNİN HENÜZ TAMAMLANMAMIŞ OLMASINDAN kaynaklanmaktadır. Lütfen bu işlemin ÖİDB tarafından yapılması için 30 dakika kadar bekleyiniz. Sorun devam ederse, Bölüm Başkanlığınızı ya da muhendislik@cumhuriyet.edu.tr eposta adresinden Dekanlığımızı bilgilendirebilirsiniz.

Sınavlarınızda başarılar dileklerimizle,