Öğrencilerimizin, uzaktan eğitim yolu ile yapılan derslere erişimi hakkında

Başlama Tarihi :   23.09.2019 Bitiş Tarihi :   31.07.2020

Öğrencilerimizin, uzaktan eğitim yolu ile yapılan derslere erişimini kolaylaştırmak amacıyla aşağıda listelenen Fakülte laboratuvarları kullanıma sunulmuştur. Öğrencilerimiz kulaklıklarını yanlarında getirmelidir.

1) A-Binası Bilgisayar Lab-3 (Kablolu internet erişimi, Çarşamba günleri tam gün hizmet verecektir)

2) A-Binası Bilgisayar Lab-2  * (EDUROAM internet erişimi, Perşembe günleri tam gün hizmet verecektir)

3) A-Binası Kütüphane  * (EDUROAM internet erişimi, Hafta içi günler tam gün hizmet verecektir)

* EDUROAM olanağından faydalanarak akıllı telefon ile Üniversitemiz WEB sitesinden dersler izlenebilir. EDUROAM için öğrencilerimiz Bilgi-İşlem Daire Başkanlığına giderek, sisteme kayıtlanmalıdır.

EDUROAM KULLANICI OLUŞTURMA / ŞİFRE ÖĞRENME

Eduroam Bağlantı Ayarları

Bilgisayar ve Cep Telefonu ayarları için lütfen size uygun seçeneği seçerek ekranınza gelecek yönergeleri takip ediniz.