Mazeret sınavları hk..

Başlama Tarihi :   29.04.2020 Bitiş Tarihi :   05.05.2020

Değerli öğrencilerimiz,

1) İnternete erişememe, bağlantı kesintisi, elektrik kesintisi, hastalık vb. nedenlerden ötürü bahar yarıyılı ara sınav(lar)ına giremeyen

ya da

2) Ara sınavlarda cevaplarını KAYDETme işlemi ya da işaretlediğinden daha az sayıda cevabın kaydedilmesi ile ilgili sorunlarla karşılaşan

öğrencilerimiz için 04.05.2020 Pazartesi gününden itibaren MAZERET sınavları yapılacaktır. Yukarıdaki iki maddede belirtilen kapsamda bulunan öğrencilerimiz, ilgili derslerin mazeret sınıfı listesine otomatik olarak aktarılmıştır. Lütfen kontrol ediniz.

Bu sınavlara katılmak için 30.04.2020 perşembe günü mesai bitimine kadar Bölümlerinize veya Dekanlığa dilekçe ile başvurmaya devam edebilirsiniz.

DİKKAT!!!

Yukarıdaki kapsamda olup da mazeret sınavına katılmak istemeyen öğrencilerimizin önceki ara sınav puanları geçerli olacaktır.

Ders ve sınavlarınızda başarı dileklerimizle...