YÖK Erteleme ve Kayıt Dondurma Hakkı

Başlama Tarihi :   26.03.2020 Bitiş Tarihi :   15.04.2020

YÖK Erteleme ve Kayıt Dondurma Hakkı

Değerli öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulunun 31.03.2020 tarihli toplantısında KOVİD-19 küresel salgınının bahar dönemi eğitimi başladıktan sonra ortaya çıkması ve bazı öğrencilerin uzaktan eğitime devam etme imkanlarının olmadığı da göz önünde bulundurularak bazı yeni kararlar alındı.
Buna göre, koronavirüs salgını nedeniyle önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrenciler, talep etmeleri halinde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarını dondurabilecekler. Kayıt dondurulan süre, azami süreden sayılmayacaktır.
Başvurularınızı Fakültemiz faksına (346-2191165) ya da eposta adresine (muhendislik@cumhuriyet.edu.tr)
10.04.2020 Cuma günü mesai bitimine kadar iletebilirsiniz. Eposta mesajlarının, size tahsisli .............@cumhuriyet.edu.tr adresinden gönderilmesi gerekmektedir. Kayıt dondurmak için başvuru formunu ekte bulabilirsiniz.

Derslerinizde başarılar dileklerimizle,

Kayıt Dondurma Formu