Bilgisayar Mühendisliği Öğrenci Kulübü “Bilgisayar Mühendisliği Bitirme Projeleri Sergisi” adlı etkinlik düzenledi

Başlama Tarihi :   24.05.2017 Bitiş Tarihi :   01.09.2017

Bilgisayar Mühendisliği Öğrenci Kulübünün düzenlediği "Bilgisayar Mühendisliği Bitirme Projeleri Sergisi” adlı etkinlik 21.05.2017 saat 13:00 da Buruciye Medresesinde “Tekno Kültürel Buluşma” sloganıyla gerçekleştirilmiştir. 45 adet projenin yer aldığı sergiye Sayın Sivas Valisi Davut GÜL, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Mehmet ŞİMŞİR, Dekan Yardımcılarımız Yrd.Doç.Dr. Evren GÖLGE, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanımız Yrd.Doç.Dr. Kali GÜRKAHRAMAN, çok sayıda Akademisyen hocamız ve Sivas sakinleri büyük ilgi göstermişlerdir. Etkinlik sonucunda  Birinci, İkinci ve Üçüncü olan öğrencilerimiz ve proje isimleri aşağıda verilmiştir.

Birinci : Ersin TÜTÜNCÜ,

Proje ismi : “IoT ile Akıllı Sera Sistemleri”

İkinci : Akif Safa YILDIZ – Halil İbrahim ÖZDOĞAN,

Proje ismi : “Web İçerik Yönetimli Dijital Akıllı Pano Sistemi”