İnşaat Mühendisliği Bölümümüz “En İyi Deprem Performansı Ödülünü” kazanmıştır.

Başlama Tarihi :   17.05.2017 Bitiş Tarihi :   31.12.2017

Bu yıl 07-09 Mayıs 2017 tarihleri arasında üçüncüsü düzenlenen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışmasına Mühendislik Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri Lamda Kule isimli projeleriyle üniversitemiz adına katılmıştır.

Ekibimiz 85 takımın başvurduğu ön elemeyi başarıyla geçip finale katılmaya hak kazanan 28 takım arasına adını yazdırdı.

Fakültemiz Arş. Gör. Fezayil Sunca, Arş. Gör. Erdinç Erkan Başbolat ve Arş. Gör. Alperen Türkay danışmanlığında, İnşaat Mühendisliği öğrencileri Harun Yıldırım, Sümeyye Çiftci, Esra Volkan, Zeynep Güney ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Yavuz Demir’in katıldığı yarışmada ekibimiz, “En İyi Deprem Performansı Ödülünü” kazanmıştır.

Öğretim görevlilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.