Araştırma Görevlisi HATİCE AYBÜKE KARAOĞLAN


BİLDİRİLER 1 - Stres Faktörlerinin Şarap Üretiminde Kullanılan Mayalar Üzerine Etkisi KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,DEVELİ IŞIKLI NURSEL,ÖZÇELİK FİLİZ (26.10.2017-28.10.2017), Yayın Yeri: İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGID 2017) Ulusal Özet bildiri ISBN: 2 - Effect of Temperature on Growth of Wine Yeast: Saccharomyces cerevisiae. KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,DEVELİ IŞIKLI NURSEL,ÖZÇELİK FİLİZ (04.10.2017-06.10.2017), Yayın Yeri: EuroFoodChem 14. Conference Uluslararası Özet bildiri ISBN: 3 - Inactivation of Candida inconspicua Isolated From Turkish Fermented Beverage Shalgam by Pulsed UV Light KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,KEKLİK NENE MELTEM,DEVELİ IŞIKLI NURSEL (21.05.2014-23.05.2014), Yayın Yeri: 3rd ISEKI_Food Conference Uluslararası Tam metin bildiri ISBN: 4 - ŞALGAM SUYUNUN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZLLİKLERİ ÜZERİNE GELENEKSEL OLARAK KULLANILAN MUHAFAZA YÖNTEMLERİNİN VE ATIMLI UV IŞIĞININ ETKİSİ KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,KEKLİK NENE MELTEM,DEVELİ IŞIKLI NURSEL (12.11.2013-14.11.2013), Yayın Yeri: TGDF Gıda Kongresi 2013 Ulusal Özet bildiri ISBN: 5 - Geleneksel Şalgam Suyu Üretimi ve Şalgam Suyunda Bozulma Yapan Yabani Mayaların Tanımlanması KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,DEVELİ IŞIKLI NURSEL (07.11.2013-09.11.2013), Yayın Yeri: 8. Gıda Mhendisliği Kongresi Ulusal Özet bildiri ISBN: 6 - Effect of Pulsed UV Light on Physical and Chemical Properties of Turnip Juice KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,KEKLİK NENE MELTEM,DEVELİ IŞIKLI NURSEL (24.10.2013-26.10.2013), Yayın Yeri: The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Özet bildiri ISBN: