Araştırma Görevlisi HATİCE AYBÜKE KARAOĞLAN


BİLDİRİLER 1 - Modelling Effect of Freeze-Thaw Stress on the Growth of Wine Yeasts Isolated From Turkish Region. KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,DEVELİ IŞIKLI NURSEL,ÖZÇELİK FİLİZ,ÇOKSÖYLER NAFİ (20.06.2019-21.06.2019), Yayın Yeri: International Conference on Agronomy and Food Science and Technology Uluslararası Tam metin bildiri ISBN: 2 - CHANGE IN INTRACELLULAR PROLINE AND TREHALOSE LEVELS OF YEAST: SACCHAROMYCES CEREVISIAE AFTER STRESS APPLICATION KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,DEVELİ IŞIKLI NURSEL,ÖZÇELİK FİLİZ (10.10.2018-12.10.2018), Yayın Yeri: 3rd International Congress on Food Technology Uluslararası Özet bildiri ISBN: 3 - Stres Faktörlerinin Şarap Üretiminde Kullanılan Mayalar Üzerine Etkisi KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,DEVELİ IŞIKLI NURSEL,ÖZÇELİK FİLİZ (26.10.2017-28.10.2017), Yayın Yeri: İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGID 2017) Uluslararası Özet bildiri ISBN: 4 - Effect of Temperature on Growth of Wine Yeast: Saccharomyces cerevisiae. KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,DEVELİ IŞIKLI NURSEL,ÖZÇELİK FİLİZ (04.10.2017-06.10.2017), Yayın Yeri: EuroFoodChem 14. Conference Uluslararası Özet bildiri ISBN: 5 - Inactivation of Candida inconspicua Isolated From Turkish Fermented Beverage Shalgam by Pulsed UV Light KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,KEKLİK NENE MELTEM,DEVELİ IŞIKLI NURSEL (21.05.2014-23.05.2014), Yayın Yeri: 3rd ISEKI_Food Conference Uluslararası Tam metin bildiri ISBN: 6 - ŞALGAM SUYUNUN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZLLİKLERİ ÜZERİNE GELENEKSEL OLARAK KULLANILAN MUHAFAZA YÖNTEMLERİNİN VE ATIMLI UV IŞIĞININ ETKİSİ KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,KEKLİK NENE MELTEM,DEVELİ IŞIKLI NURSEL (12.11.2013-14.11.2013), Yayın Yeri: TGDF Gıda Kongresi 2013 Ulusal Özet bildiri ISBN: 7 - Geleneksel Şalgam Suyu Üretimi ve Şalgam Suyunda Bozulma Yapan Yabani Mayaların Tanımlanması KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,DEVELİ IŞIKLI NURSEL (07.11.2013-09.11.2013), Yayın Yeri: 8. Gıda Mhendisliği Kongresi Ulusal Özet bildiri ISBN: 8 - Effect of Pulsed UV Light on Physical and Chemical Properties of Turnip Juice KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,KEKLİK NENE MELTEM,DEVELİ IŞIKLI NURSEL (24.10.2013-26.10.2013), Yayın Yeri: The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Özet bildiri ISBN:
DERSLER Lisans 2018-2019 GIda Kimyası 2 Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2018-2019 Gıda Mikrobiyolojisi 2 Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2018-2019 Gıda Teknolojisi LAboratuvarı 2 Türkçe 3 Lisans 2018-2019 TEMEL İŞLEM LABORATUVARI Türkçe 2 Lisans 2017-2018 GIda Kimyası 2 Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2017-2018 Gıda Mikrobiyolojisi 2 Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2017-2018 Gıda Teknolojisi LAboratuvarı 2 Türkçe 3 Lisans 2017-2018 TEMEL İŞLEM LABORATUVARI Türkçe 2 Lisans 2016-2017 GENEL MİKROBİYOLOJİ Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2016-2017 GIda Kimyası 2 Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2016-2017 Gıda Mikrobiyolojisi 2 Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2016-2017 GIDA TEKNOLOJİ LABORATUVARI 1 Türkçe 1 Lisans 2016-2017 Gıda Teknolojisi LAboratuvarı 2 Türkçe 3 Lisans 2016-2017 TEMEL İŞLEM LABORATUVARI Türkçe 2 Lisans 2015-2016 Gıda Kimyası II Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2015-2016 Gıda Mikrobiyolojisi 2 Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2015-2016 Gıda Mikrobiyolojisi II Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2015-2016 Gıda Teknolojisi II Laboratuvarı Türkçe 4 Lisans 2015-2016 Temel İşlem Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2014-2015 GIda Kimyası 2 Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2014-2015 Gıda Mikrobiyolojisi 2 Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2014-2015 Gıda Teknolojisi LAboratuvarı 2 Türkçe 3 Lisans 2014-2015 TEMEL İŞLEM LABORATUVARI Türkçe 2 Lisans 2013-2014 GIda Kimyası 2 Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2013-2014 Gıda Mikrobiyolojisi 2 Laboratuvarı Türkçe 2 Lisans 2013-2014 Gıda Teknolojisi LAboratuvarı 2 Türkçe 3 Lisans 2013-2014 TEMEL İŞLEM LABORATUVARI Türkçe 2