Dr.Öğr. Üyesi NENE MELTEM KEKLİK


MAKALELER 1 - Modeling inactivation of Candida inconspicua isolated from turnip juice using pulsed UV light KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,KEKLİK NENE MELTEM,DEVELİ IŞIKLI NURSEL, Yayın Yeri: Journal of Food Process Engineering, Yıl: 2016 Uluslararası Hakemli Endeks: SCI-Expanded Özgün Makale 2 - Modeling the inactivation of Salmonella Typhimurium Listeria monocytogenes and Salmonella Enteritidis on poultry products exposed to pulsed UV light KEKLİK NENE MELTEM,DEMİRCİ ALİ,PURI VIRENDRA M,HEINEMANN PAUL H, Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, Yıl: 2012 Uluslararası Hakemli Endeks: SCI-Expanded Özgün Makale 3 - Decontamination of unpackaged and vacuum packaged chicken breast with pulsed UV light KEKLİK NENE MELTEM,DEMİRCİ ALİ,PURI VIRENDRA M, Yayın Yeri: POULTRY SCIENCE, Yıl: 2010 Uluslararası Hakemli Endeks: SCI-Expanded Özgün Makale 4 - Pulsed UV Light inactivation of Salmonella Enteritidis on egg shells and its effects on egg quality KEKLİK NENE MELTEM,DEMİRCİ ALİ,PATTERSON PAUL H,PURI VIRENDRA M, Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, Yıl: 2010 Uluslararası Hakemli Endeks: SCI-Expanded Özgün Makale 5 - Surface decontamination of whole chicken carcasses using a pilot scale pulsed UV light system KEKLİK NENE MELTEM,DEMİRCİ ALİ,BOCK RANDALL G, Yayın Yeri: Transactions of the ASABE, Yıl: 2010 Uluslararası Hakemli Endeks: SCI-Expanded Özgün Makale 6 - Inactivation of Listeria monocytogenes on unpackaged and vacuum packaged chicken frankfurters using pulsed UV light KEKLİK NENE MELTEM,DEMİRCİ ALİ,PURI VIRENDRA M, Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, Yıl: 2009 Uluslararası Hakemli Endeks: SCI-Expanded Özgün Makale 7 - Pulsed UV light advantages for food decontamination KEKLİK NENE MELTEM,DEMİRCİ ALİ, Yayın Yeri: Resource: Engineering & Technology for a Sustainable World, Yıl: 2009 Uluslararası Hakemsiz Endeks: Özgün Makale
BİLDİRİLER 1 - KOÇER GAMZE,KEKLİK NENE MELTEM (26.10.2017-28.10.2017), Yayın Yeri: İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi Uluslararası Özet bildiri ISBN: 2 - Consumer Preference and Sensory Optimization of a New Cold Coffee Drink KARAHAN DAVUT,KEKLİK NENE MELTEM (07.09.2017-08.09.2017), Yayın Yeri: EuroAliment 2017 Uluslararası Özet bildiri ISBN: 3 - Surface decontamination of Turkish style sausage sucuk by pulsed UV light KEKLİK NENE MELTEM (02.11.2016-04.11.2016), Yayın Yeri: The Food Factor I Uluslararası Sözlü Bildiri ISBN: 4 - Modeling the inactivation of Escherichia coli O157 H7 on Turkish style sausage sucuk exposed to pulsed UV light KEKLİK NENE MELTEM (24.10.2016-25.10.2016), Yayın Yeri: 3rd European Food Safety and Standards Conference Uluslararası Sözlü Bildiri ISBN: 5 - Gümüş nanopartiküllerinin gıda patojenleri üzerindeki antibakteriyel etkileri KOÇER GAMZE,KEKLİK NENE MELTEM (05.10.2016-07.10.2016), Yayın Yeri: Türkiye 12. Gıda Kongresi Ulusal Sözlü Bildiri ISBN: 6 - Inactivation of Candida inconspicua isolated from Turkish fermented beverage shalgam by pulsed UV light KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,KEKLİK NENE MELTEM,DEVELİ IŞIKLI NURSEL (21.05.2014-23.05.2014), Yayın Yeri: 3rd ISEKI Food Conference Uluslararası Poster ISBN: 7 - Effect of pulsed UV light on the quality of white and kasar cheese KEKLİK NENE MELTEM,DEMIRCI ALI,ELİK ADİL,SALGIN UĞUR (21.05.2014-23.05.2014), Yayın Yeri: 3rd ISEKI Food Conference Uluslararası Poster ISBN: 8 - Şalgam suyunun fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine geleneksel olarak kullanılan muhafaza yöntemlerinin ve atımlı UV ışığın etkisi KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,KEKLİK NENE MELTEM,DEVELİ IŞIKLI NURSEL (12.11.2013-14.11.2013), Yayın Yeri: TGDF Gıda Kongresi Ulusal Poster ISBN: 9 - Effects of pulsed UV light on physical and chemical properties of turnip juice KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,KEKLİK NENE MELTEM,DEVELİ IŞIKLI NURSEL (24.10.2013-26.10.2013), Yayın Yeri: The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" Uluslararası Poster ISBN: 10 - Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull tehlike yönteminin uygulanması KEKLIK NENE MELTEM, ISIKLI DEVELI NURSEL, BICER ESEN BILGE (10.10.2012-12.10.2012), Yayın Yeri: Türkiye 11. Gıda Kongresi Ulusal Sözlü Bildiri ISBN: 11 - Weibull tehlike analizi kullanılarak pezik turşularının raf ömrünün belirlenmesi KEKLIK NENE MELTEM, DEVELI ISIKLI NURSEL, BICER ESEN BILGE (10.10.2012-12.10.2012), Yayın Yeri: Türkiye 11. Gıda Kongresi Ulusal Poster ISBN: 12 - Pezik turşusu üretimi ve haşlama süresinin duyusal özellikler üzerine etkisi BİÇER ESEN BİLGE, KEKLİK NENE MELTEM, IŞIKLI DEVELİ NURSEL (10.05.2012-12.05.2012), Yayın Yeri: III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri ISBN: 13 - Atımlı UV ışığa maruz bırakılan tavuk ürünlerinde Salmonella Thyphimurium Listeria monocytogenes ve Salmonella Enteritidis in inaktivasyonunun modellenmesi KEKLIK NENE MELTEM, DEMIRCI ALI, PURI VIRENDRA, HEINEMANN PAUL (24.11.2011-26.11.2011), Yayın Yeri: 7. Gıda Mühendisliği Kongresi Ulusal Poster ISBN: 14 - The effect of high hydrostatic pressure on the aflatoxin content of dried red pepper KEKLIK NENE MELTEM, KARATAS SUKRU, ALPAS HAMI (12.10.2011-14.10.2011), Yayın Yeri: 4th International Congress on Food and Nutrition together with the 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety Uluslararası Poster ISBN: 15 - Modeling the inactivation of Salmonella Thyphimurium Listeria monocytogenes and Salmonella Enteritidis on poultry products exposed to pulsed UV light KEKLIK NENE MELTEM, DEMIRCI ALI, PURI VIRENDRA, HEINEMANN PAUL (07.08.2011-11.08.2011), Yayın Yeri: American Society of Agricultural and Biological Engineers (ASABE) Meeting Uluslararası Poster ISBN: 16 - Modeling the inactivation of Salmonella Thyphimurium Listeria monocytogenes and Salmonella Enteritidis on poultry products exposed to pulsed UV light KEKLIK NENE MELTEM, DEMIRCI ALI, PURI VIRENDRA, HEINEMANN PAUL (24.07.2011-27.07.2011), Yayın Yeri: Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference Uluslararası Poster ISBN: 17 - Decontamination of whole chicken carcasses by using a pilot scale pulsed UV light system KEKLIK NENE MELTEM, DEMIRCI ALI, BOCK RANDALL (26.05.2011-29.05.2011), Yayın Yeri: International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry (NAFI 2011) Uluslararası Poster ISBN: 18 - Decontamination of whole chicken carcasses by using a pilot scale pulsed UV light system KEKLIK NENE MELTEM, DEMIRCI ALI, BOCK RANDALL (20.06.2010-23.06.2010), Yayın Yeri: American Society of Agricultural and Biological Engineers (ASABE) Meeting Uluslararası Poster ISBN: 19 - Decontamination of chicken frankfurters with pulsed UV light KEKLIK NENE MELTEM, DEMIRCI ALI, PURI VIRENDRA (26.07.2009-29.07.2009), Yayın Yeri: Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference Uluslararası Sözlü Bildiri ISBN: 20 - Decontamination of shell eggs with pulsed UV light KEKLIK NENE MELTEM, DEMIRCI ALI, PATTERSON PAUL, PURI VIRENDRA (29.03.2009-29.03.2009), Yayın Yeri: The Twenty-forth Annual Graduate Exhibition Ulusal Poster ISBN: 21 - Decontamination of shell eggs with pulsed UV light KEKLIK NENE MELTEM, DEMIRCI ALI, PATTERSON PAUL, PURI VIRENDRA (18.03.2009-18.03.2009), Yayın Yeri: The Gamma Sigma Delta Research Expo Ulusal Poster ISBN: 22 - An industrial scale plant design for ethanol production from sugar beet molasses by Saccharomyces cerevisiae KEKLIK NENE MELTEM, CHENG KUAN CHEN, TURHAN IRFAN (27.07.2008-30.07.2008), Yayın Yeri: Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference Uluslararası Tam metin bildiri ISBN: 23 - Decontamination of unpackaged and vacuum packaged boneless chicken breast with pulsed UV light KEKLİK NENE MELTEM,DEMİRCİ ALİ,VIRENDRA PURI (29.06.2008-02.07.2008), Yayın Yeri: ASABE Meeting Uluslararası Sözlü Bildiri ISBN: 24 - Decontamination of boneless chicken breast with pulsed UV light KEKLIK NENE MELTEM, DEMIRCI ALI, PURI VIRENDRA (30.03.2008-30.03.2008), Yayın Yeri: The Twenty-third Annual Graduate Exhibition Uluslararası Poster ISBN: 25 - Decontamination of boneless chicken breast with pulsed UV light KEKLIK NENE MELTEM, DEMIRCI ALI, PURI VIRENDRA (19.03.2008-20.03.2008), Yayın Yeri: The Gamma Sigma Delta Research Expo Uluslararası Poster ISBN: 26 - Pulsed UV light technology for the decontamination of food surfaces KEKLIK NENE MELTEM, DEMIRCI ALI (29.07.2007-01.08.2007), Yayın Yeri: Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference Uluslararası Tam metin bildiri ISBN: 27 - Yüksek hidrostatik basıncın kırmızı biberde aflatoksin miktarı üzerine etkisi KARATAŞ ŞÜKRÜ,KEKLİK NENE MELTEM (23.05.2005-24.05.2005), Yayın Yeri: 2. Ulusal Mikotoksin Sempozyumu Ulusal Poster ISBN:
DERSLER Lisans 2017-2018 Gıda Mühendisliğinde Reaksiyon Kinetiği Türkçe 2 Lisans 2017-2018 Gıda Teknolojisi Lab.1 Türkçe 3 Lisans 2017-2018 Kütle Aktarımı Türkçe 3 Lisans 2017-2018 Mesleki İngilizce I Türkçe 2 Lisans 2017-2018 Mesleki İngilizce II Türkçe 2 Lisans 2017-2018 Proses Tasarım Projeleri Türkçe 3 Lisans 2017-2018 Temel İşlemler Türkçe 3 Lisans 2017-2018 Temel İşlemler Laboratuvarı Türkçe 3 Lisans 2017-2018 Ürün Geliştirme ve Optimizasyon Türkçe 2 Lisans 2017-2018 Yağ Teknolojisi Türkçe 2 Lisans 2016-2017 Gıda Mühendisliğinde Reaksiyon Kinetiği Türkçe 2 Lisans 2016-2017 Gıda Teknolojisi Laboratuvarı-I Türkçe 3 Lisans 2016-2017 Kütle Aktarımı Türkçe 3 Lisans 2016-2017 Mesleki İngilizce I Türkçe 2 Lisans 2016-2017 Mesleki İngilizce II Türkçe 2 Lisans 2016-2017 Proses Tasarım Projeleri Türkçe 3 Lisans 2016-2017 Temel İşlemler Türkçe 3 Lisans 2016-2017 Temel İşlemler Laboratuvarı Türkçe 3 Lisans 2016-2017 Ürün Geliştirme ve Optimizasyon Türkçe 2 Lisans 2016-2017 Yağ Teknolojisi Türkçe 2 Lisans 2015-2016 Gıda Mühendisliğinde Reaksiyon Kinetiği Türkçe 2 Lisans 2015-2016 Gıda Teknolojisi Laboratuvarı-I Türkçe 3 Lisans 2015-2016 Kütle Aktarımı Türkçe 3 Lisans 2015-2016 Proses Tasarım Projeleri Türkçe 3 Lisans 2015-2016 PROSES TASARIM PROJELERİ (ORTAK) Türkçe 1 Lisans 2015-2016 Temel İşlemler Türkçe 3 Lisans 2015-2016 Temel İşlemler Laboratuvarı Türkçe 3 Lisans 2015-2016 Ürün Geliştirme ve Optimizasyon Türkçe 2 Lisans 2015-2016 YAĞ TEKNOLOJİSİ Türkçe 2 Lisans 2015-2016 Yağ Teknolojisi Türkçe 2 Lisans 2014-2015 Gıda Mühendisliğinde Reaksiyon Kinetiği Türkçe 2 Lisans 2014-2015 Gıda Teknolojisi Laboratuvarı-I Türkçe 3 Lisans 2014-2015 Kütle Aktarımı Türkçe 3 Lisans 2014-2015 Proses Tasarım Projeleri Türkçe 3 Lisans 2014-2015 Temel İşlemler Türkçe 3 Lisans 2014-2015 Temel İşlemler Laboratuvarı Türkçe 3 Lisans 2014-2015 Ürün Geliştirme ve Optimizasyon Türkçe 2 Lisans 2014-2015 Yağ Teknolojisi Türkçe 2 Lisans 2013-2014 Gıda Mühendisliğinde Reaksiyon Kinetiği Türkçe 2 Lisans 2013-2014 Gıda Teknolojisi Laboratuvarı-I Türkçe 3 Lisans 2013-2014 Kütle Aktarımı Türkçe 3 Lisans 2013-2014 Proses Tasarım Projeleri Türkçe 3 Lisans 2013-2014 Temel İşlemler Türkçe 3 Lisans 2013-2014 Temel İşlemler Lab. Türkçe 3 Lisans 2013-2014 Ürün Geliştirme ve Optimizasyon Türkçe 2 Lisans 2013-2014 YAĞ TEKNOLOJİSİ Türkçe 2 Lisans 2013-2014 Yağ Teknolojisi Türkçe 2 Lisans 2012-2013 Gıda Mühendisliğinde Reaksiyon Kinetiği Türkçe 2 Lisans 2012-2013 Isı ve Kütle Aktarımı Türkçe 5 Lisans 2012-2013 Kütle ve Enerji Denklikleri Türkçe 3 Lisans 2012-2013 Soğutma Teknikleri ve Depolama Türkçe 2 Lisans 2012-2013 Temel İşlemler Türkçe 3 Lisans 2012-2013 Temel İşlemler Lab. Türkçe 2 Yüksek Lisans 2017-2018 Gıda Mühendisliğinde Optimizasyon Türkçe 3 Yüksek Lisans 2017-2018 Gıdalarda Duyusal Analiz Türkçe 3 Yüksek Lisans 2017-2018 Isıl Olmayan Gıda Koruma Yöntemleri Türkçe 3 Yüksek Lisans 2016-2017 Gıda Kaynaklı Patojenlerin Saptanması ve Karekterizasyonu Türkçe 3 Yüksek Lisans 2016-2017 Gıda Mühendisliğinde Kinetik Modelleme Türkçe 3 Yüksek Lisans 2016-2017 Gıda Mühendisliğinde Optimizasyon Türkçe 3 Yüksek Lisans 2016-2017 Isıl Olmayan Gıda Koruma Yöntemleri Türkçe 3 Yüksek Lisans 2015-2016 Gıda Kaynaklı Patojenlerin Saptanması ve Karakterizasyonu Türkçe 3 Yüksek Lisans 2015-2016 Gıda Mühendisliğinde Kinetik Modelleme Türkçe 3 Yüksek Lisans 2015-2016 Gıda Mühendisliğinde Optimizasyon Türkçe 3 Yüksek Lisans 2015-2016 ISIL OLMAYAN GIDA KORUMA YÖNTEMLERİ Türkçe 1 Yüksek Lisans 2015-2016 Isıl Olmayan Gıda Koruma Yöntemleri Türkçe 3 Yüksek Lisans 2014-2015 Gıda Kaynaklı Patojenlerin Saptanması ve Karakterizasyonu Türkçe 3 Yüksek Lisans 2014-2015 Gıda Mühendisliğinde Kinetik Modelleme Türkçe 3 Yüksek Lisans 2014-2015 Gıda Mühendisliğinde Optimizasyon Türkçe 3 Yüksek Lisans 2014-2015 Isıl Olmayan Gıda Koruma Yöntemleri Türkçe 3 Yüksek Lisans 2011-2012 ISIL OLMAYAN GIDA KORUMA YÖNTEMLERİ Türkçe 1 Yüksek Lisans 2011-2012 Isıl Olmayan Gıda Koruma Yöntemleri Türkçe 3