Dr.Öğr. Üyesi SEVİM MAZLUM


BİLDİRİLER 1 - Fruit Wines MAZLUM SEVİM,GÖLGE EVREN (01.10.2015-04.10.2015), Yayın Yeri: the 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Poster ISBN: 978-605-4265-37-4 2 - Düşük Laktozlu Süt Üretimi ve Önemi GÜRDAŞ SEVİM, MUTLU MEHMET (10.10.2012-12.10.2012), Yayın Yeri: Türkiye 11. Ulusal Gıda Kongresi Ulusal Özet bildiri ISBN: 3 - Sivas Yöresine Özgü ev Tarhanalarının besin değeri Açısından İncelenmesi GÜRDAŞ SEVİM, SİLİĞ YAVUZ, GÜLER HÜLYA (10.05.2012-12.05.2012), Yayın Yeri: III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri ISBN: 4 - Laktozun Enzimatik Hidrolizinde Dolgulu Kolon Reaktör Kullanımı GÜRDAŞ SEVİM, MUTLU MEHMET (22.06.2010-25.05.2010), Yayın Yeri: 9. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi Ulusal Özet bildiri ISBN: 5 - Aspergillus Oryzae Kaynaklı Galaktozidaz ın Duolite Yüzeyine Adsorpsiyon Kinetiğinin İncelenmesi GÜRDAŞ SEVİM, Kültür. G, Ziğal. N, MUTLU MEHMET (13.12.2009-16.12.2009), Yayın Yeri: XVI. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi Ulusal Poster ISBN: 6 - Aspergillus Oryzae Kaynaklı Galaktozidaz ın Duolite Yüzeyine Adsorpsiyon Modelinin İncelenmesi GÜRDAŞ SEVİM, Kültür. G, Ziğal. N, MUTLU Mehmet (13.12.2009-16.12.2009), Yayın Yeri: XVI. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi Ulusal Poster ISBN: 7 - Plazma polimerizasyon yöntemiyle enzim tutuklamaya hazır cam yüzey hazırlanması GÜRDAŞ SEVİM, GÜLEÇ H ALİ, MUTLU MEHMET (26.08.2008-29.08.2008), Yayın Yeri: 8. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi Ulusal Tam metin bildiri ISBN: 8 - Dolgulu Kolon Reaktörlerin Biyosensör Uygulamalarında Kullanılması GÜRDAŞ SEVİM, BOYACI İH, MUTLU MEHMET (31.08.2005-02.09.2005), Yayın Yeri: XIV. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi Ulusal Tam metin bildiri ISBN: 9 - Dolgulu Kolon Reaktörlerde Tutuklu Enzim Kinetiğinin Uyarı Cevap Tekniği ile İncelenmesi GÜRDAŞ SEVİM, BOYACI İH, MUTLU MEHMET (19.04.2005-21.04.2005), Yayın Yeri: Gıda Kongresi Ulusal Özet bildiri ISBN:
DERSLER Lisans 2015-2016 AKISKANLAR MEKANİGİ Türkçe 3 Lisans 2015-2016 BİTİRME ÖDEVİ Türkçe 2 Lisans 2015-2016 BİYOTEKNOLOJİ Türkçe 3 Lisans 2015-2016 ISI AKTARIMI Türkçe 3 Lisans 2015-2016 MALZEME Türkçe 2 Lisans 2015-2016 PROSES KONTROL Türkçe 2 Lisans 2015-2016 PROSES TASARIM PROJELER Türkçe 3 Lisans 2015-2016 TEKNOLOJİ LABORATUVARI I Türkçe 3 Lisans 2015-2016 TEMEL İŞLEMLER LABORATUVARI Türkçe 3 Lisans 2014-2015 AKISKANLAR MEKANİGİ Türkçe 3 Lisans 2014-2015 BİTİRME ÖDEVİ Türkçe 2 Lisans 2014-2015 BİYOTEKNOLOJİ Türkçe 3 Lisans 2014-2015 ISI AKTARIMI Türkçe 3 Lisans 2014-2015 MALZEME Türkçe 2 Lisans 2014-2015 Proses Kontrol Türkçe 2 Lisans 2014-2015 PROSES TASARIM PROJELER Türkçe 3 Lisans 2014-2015 TEKNOLOJİ LABORATUVARI I Türkçe 3 Lisans 2014-2015 TEMEL İŞLEMLER LABORATUVARI Türkçe 3 Lisans 2013-2014 Akıskanlar Mekanigi Türkçe 3 Lisans 2013-2014 BİTİRME ÖDEVİ Türkçe 2 Lisans 2013-2014 Biyoteknoloji Türkçe 3 Lisans 2013-2014 Isı Aktarımı Türkçe 3 Lisans 2013-2014 Malzeme Türkçe 2 Lisans 2013-2014 Proses Kontrol Türkçe 2 Lisans 2013-2014 PROSES TASARIM PROJELER Türkçe 3 Lisans 2013-2014 Teknoloji Laboratuvarı I Türkçe 3 Lisans 2013-2014 Temel İşlemler Laboratuvarı Türkçe 3 Lisans 2012-2013 Akıskanlar Mekanigi Türkçe 3 Lisans 2012-2013 Malzeme Mukavemet Türkçe 2 Lisans 2012-2013 Temel İşlemler Laboratuvarı Türkçe 3 Yüksek Lisans 2015-2016 GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ Türkçe 3 Yüksek Lisans 2015-2016 GIDA REOLOJİSİ Türkçe 3 Yüksek Lisans 2014-2015 GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ Türkçe 3 Yüksek Lisans 2014-2015 GIDA REOLOJİSİ Türkçe 3 Yüksek Lisans 2014-2015 GIDALARDA KURUTMANIN TEMEL İLKELERİ VE KURUTMA KİNETİĞİ Türkçe 3 Yüksek Lisans 2013-2014 Gıdalarda Kurutmanın Temel ilkeleri ve Kurutma Kinetiği Türkçe 3 Yüksek Lisans 2012-2013 Gıdalarda Kurutmanın Temel ilkeleri ve Kurutma Kinetiği Türkçe 3