Dr.Öğr. Üyesi EVREN GÖLGE


MAKALELER 1 - International Competitiveness of the Turkish Olive Oil Sector ÇUKUR FİGEN,DEMİRBAŞ NEVİN,GÖLGE EVREN, Yayın Yeri: Selcuk J Agr Food Sci, Yıl: 2017 Uluslararası Hakemli Endeks: CAB Özgün Makale 2 - Level of Knowledge Practices and Attitudes of Dairy Farmers RegardingFood Safety in Turkey Demirbas Nevin , Cukur Figen , Yildiz Ozlem , Golge Evren, Yayın Yeri: NEW MEDIT, Yıl: 2009 Uluslararası Hakemli Endeks: SCI Özgün Makale 3 - Ağır metallerin sulardan uzaklaştırılmasında endüstriyel atık maddelerin kullanımı Demirağ, Karaören, Gölge, Yayın Yeri: Akademik Gıda, Yıl: 2009 Ulusal Hakemli Endeks: FSTA Özgün Makale 4 - Practices in Milk Collection Centres for quality Milk Production A Casefrom the Aegean Region of Turkey Demirbas Nevin , Tosun Duygu , Cukur Figen , Golge Evren, Yayın Yeri: NEW MEDIT, Yıl: 2009 Uluslararası Hakemli Endeks: SCI Özgün Makale 5 - The effects of food irradiation on quality of pine nut kernels Gölge Evren, Ova Gülden, Yayın Yeri: Radiation Physics and Chemistry, Yıl: 2008 Uluslararası Hakemli Endeks: SCI Özgün Makale 6 - Food safety practices in milk collection centers in Turkey a case study Demirbas Nevin, Gölge Evren, Tosun Duygu, Çukur Figen, Yayın Yeri: British Food Journal, Yıl: 2008 Uluslararası Hakemli Endeks: SCI Özgün Makale 7 - The knowledge and practices in milk collection centres in Turkey Demirbas Nevin , Cukur Figen , Tosun Duygu , Goelge Evren, Yayın Yeri: AGRO FOOD INDUSTRY HI-TECH, Yıl: 2007 Uluslararası Hakemli Endeks: SCI Özgün Makale 8 - Bir gıda kontaminantı Bisfenol A Gölge, Demirağ, Ova, Yayın Yeri: Akademik Gıda, Yıl: 2005 Ulusal Hakemli Endeks: FSTA Özgün Makale 9 - Liderlik Kuramları ve Türk Tipi Liderlik Gölge, Ova, Yayın Yeri: Dünya Gıda, Yıl: 2004 Ulusal Hakemsiz Endeks: Özgün Makale 10 - Gıda reklamlarının tüketici üzerine etkileriyle ilgili bir araştırma Demirağ, Ova, Gölge, Düşel, Akın, Yayın Yeri: Dünya Gıda, Yıl: 2003 Ulusal Hakemsiz Endeks: Özgün Makale
BİLDİRİLER 1 - POSSIBILITY OF USE OF ENCAPSULATED PROPOLIS IN CHEWING GUM FORMULATION AS ANTIMICROBIAL AGENT BOSTANCI EMRE,GÖLGE EVREN (04.10.2018-07.10.2018), Yayın Yeri: 9th International Agriculture Symposium AGROSYM 2018 Uluslararası Özet bildiri ISBN: 2 - THE UTILIZATION OF FOOD WASTE IN FEED AND FERTILIZER PRODUCTION IN TURKEY: NEEDS AND CHALLENGES GÖLGE EVREN,DEMİRBAŞ NEVİN (04.10.2018-07.10.2018), Yayın Yeri: 9th International Agriculture Symposium AGROSYM 2018 Uluslararası Özet bildiri ISBN: 3 - A GIS BASED TRACEABILITY SYSTEM SUGGESTION FOR A PASTRY FIRM OPERATING NATIONWIDE GÖLGE EVREN,TÜRK TARIK (15.05.2018-16.05.2018), Yayın Yeri: 4th International Scientific Conference Geobalcanica 2018 Uluslararası Özet bildiri ISBN: 4 - SOME QUALİTY CRITERIA OF ASPARAGUS-ENRICHED DİETSNACKS Aktaş Aygül,GÖLGE EVREN (26.10.2017-28.10.2017), Yayın Yeri: İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi Uluslararası Özet bildiri ISBN: 5 - POLYGONUM COGNATUM Meissn. VE FUNGUSLU ORTAMDA FARKLI BOYUTLARDA SENTEZLENEN GÜMÜŞ NANOPARTİKÜLLERİNİN (AgNP) ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI GÜRSOY NEVCİHAN,ELAGÖZ SEZAİ,GÖLGE EVREN,BULUT AHMET,DEMİR TUĞBA (26.10.2017-28.10.2017), Yayın Yeri: TARGİD 3. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi Uluslararası Özet bildiri ISBN: 6 - International Competitiveness of The Turkısh Olive Oil Sector ÇUKUR FİGEN,DEMİRBAŞ NEVİN,GÖLGE EVREN (05.10.2017-08.10.2017), Yayın Yeri: 8th International Agriculture Symposium AGROSYM 2017 Uluslararası Özet bildiri ISBN: 7 - Determination of some mechanical, physicochemical and chemical properties of potato starch based edible film involving propolis GÖLGE EVREN,Bostancı Emre,Aktaş Aygül (04.10.2017-06.10.2017), Yayın Yeri: 19th International Symposium on Environmental Pollution and its Impact on Life in the Mediterranean Region Uluslararası Özet bildiri ISBN: 8 - Some mechanical and physiochemical properties of potato starch based edible film GÖLGE EVREN,ÖZER ALİ,BOSTANCI EMRE (02.11.2016-04.11.2016), Yayın Yeri: Food Factor I Barcelona Uluslararası Özet bildiri ISBN: 9 - Determination of Some Chemical Properties of Çiğirdik GÖLGE EVREN,KEMAHLIOĞLU ÖMER KEMAL,Bostancı Emre (01.10.2015-04.10.2015), Yayın Yeri: The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Özet bildiri ISBN: 978-605-4265-37-4 10 - Evaluation and Modelling of Modified Hazelnut Shell in Pb II Removal from Aqueous Solution GÖLGE EVREN,OVA GÜLDEN (15.05.2015-19.05.2015), Yayın Yeri: International Conference On Engineering And Natural Sciences Uluslararası Özet bildiri ISBN: 978-605-66262-5-8 11 - Determination of Shelflife of Grinded Pistachio Nut at Different Packaging and Storage Conditions Kendirci, Gölge, Altuğ, Demirağ (13.09.2010-16.09.2010), Yayın Yeri: VI. International Packaging Congress Uluslararası Tam metin bildiri ISBN: 12 - Farklı Ambalaj ve Depolama Koşullarında Çam Fıstığının Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi Eser, Elmacı, Altuğ, Ova, Demirağ, Kendirci, Gölge (27.05.2009-29.05.2009), Yayın Yeri: II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Ulusal Poster ISBN: 13 - The role and importance of milk collection centers in milk supply hain in Turkey The case of Izmir province Tosun, Demirbaş, Gölge, Çukur, Figen (23.04.2007-25.04.2007), Yayın Yeri: Uluslararası Poster ISBN: 14 - The quality of cakes and cookies which contain different amounts of black carrot Daucus carota pomace in their formulations Gölge, Ova, Demirağ, Kemahlıoğlu (02.05.2006-06.05.2006), Yayın Yeri: 2nd International Congress on Functional Foods and Nutraceuticals Uluslararası Poster ISBN: 15 - The quality of food irradiation and steam sterilization on the quality of pine nut kernels GÖLGE EVREN,OVA GÜLDEN (14.09.2005-16.09.2005), Yayın Yeri: IX. Ulusal Nükleer Bilimler ve Teknolojileri Kongresi Ulusal Tam metin bildiri ISBN:
DERSLER Lisans 2017-2018 GDM 2008 TERMODİNAMİK Türkçe 3 Lisans 2017-2018 GDM 3006 GIDA KİMYASI II Türkçe 4 Lisans 2017-2018 GDM 3015 ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ Türkçe 3 Lisans 2017-2018 GDM 4007 MÜHENDİSLİK EKONOMİSİ Türkçe 2 Lisans 2016-2017 GDM 2008 TERMODİNAMİK Türkçe 3 Lisans 2016-2017 GDM 3006 GIDA KİMYASI II Türkçe 4 Lisans 2016-2017 GDM 3015 ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ Türkçe 3 Lisans 2016-2017 GDM 4007 MÜHENDİSLİK EKONOMİSİ Türkçe 2 Lisans 2015-2016 GDM 2008 Termodinamik Türkçe 3 Lisans 2015-2016 GDM 3006 Gıda Kimyası II Türkçe 4 Lisans 2015-2016 GDM 3015 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 3 Lisans 2015-2016 GDM 4007 Mühendislik Ekonomisi Türkçe 2 Lisans 2014-2015 GDM 2008 Termodinamik Türkçe 3 Lisans 2014-2015 GDM 3006 Gıda Kimyası II Türkçe 4 Lisans 2014-2015 GDM 3015 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 3 Lisans 2014-2015 GDM 3019 Beslenme İlkeleri Türkçe 2 Lisans 2014-2015 GDM 4007 Mühendislik Ekonomisi Türkçe 2 Lisans 2013-2014 GDM 2008 Termodinamik Türkçe 3 Lisans 2013-2014 GDM 3006 Gıda Kimyası II Türkçe 4 Lisans 2013-2014 GDM 3015 Enstrümental Gıda Analizleri Türkçe 3 Lisans 2013-2014 GDM 4007 Mühendislik Ekonomisi Türkçe 2 Lisans 2012-2013 GDM 2008 Termodinamik Türkçe 3 Lisans 2012-2013 GDM 3006 Gıda Kimyası II Türkçe 4 Lisans 2012-2013 GDM 3014 Temel İşlemler Lab. Türkçe 3 Yüksek Lisans 2017-2018 GDM 5009 Gıda Güvenlik ve Yönetim Sistemleri Türkçe 3 Yüksek Lisans 2017-2018 GDM 5036 Mühendislikte Karar Verme Türkçe 3 Yüksek Lisans 2016-2017 GDM 5009 Gıda Güvenlik ve Yönetim Sistemleri Türkçe 3 Yüksek Lisans 2016-2017 GDM 5036 Mühendislikte Karar Verme Türkçe 3 Yüksek Lisans 2016-2017 İSG 5009 İş Hijyeni Türkçe 2 Yüksek Lisans 2015-2016 GDM 5009 Gıda Güvenlik ve Yönetim Sistemleri Türkçe 3 Yüksek Lisans 2015-2016 GDM 5036 Mühendislikte Karar Verme Türkçe 3 Yüksek Lisans 2015-2016 İSG 5009 İş Hijyeni Türkçe 2 Yüksek Lisans 2014-2015 GDM 5036 Mühendislikte Karar Verme Türkçe 3 Yüksek Lisans 2014-2015 İSG 5009 İş Hijyeni Türkçe 2